MEGHÍVÓ
Bográcsos fesztivál 2018.

Gádoros Nagyközség Önkormányzata ezúton hívja meg tisztelettel intézményeit, üzleti partnereit, az egyesületeket, valamint minden baráti társaságot a 2018. szeptember 29-i (szombat) Falunap keretében megrendezésre kerülő „Bográcsos fesztiválra”, hogy főzzék meg egy jó hangulatú „verseny” keretében kedvenc bográcsos ételüket!

A verseny a Hét vezér parkban (Muskátli utca) kerül megrendezésre, nevezési díj nincs, viszont minden résztvevő csapat kap oklevelet. Az első három helyezett értékes jutalomban részesül. A zsűrizéshez egy tányér ételt kell előkészíteni déli 12.00 órára a főzés helyszínén. A zsűri a tálalást is értékelni fogja. Bármilyen étellel lehet nevezni, az alapanyagot, felszerelést a csapatoknak kell biztosítani. (tüzeléshez fát biztosítunk!)
Tombola tárgy felajánlást szívesen fogadunk!

Kérjük, hogy részvételi szándékukat – a csapat nevének és vezetőjének a megnevezésével – a Polgármesteri Hivatal titkárságán előzetesen jelezni szíveskedjenek személyesen vagy telefonon (Gádoros, Kossuth u. 16., telefon: 68/490-001, Maronka Lajos mobil: 30/468 6889), de végső esetben a helyszínen is lehet jelentkezni.

A főzőhelyek elfoglalása reggel 7.00 órától lehetséges, a felelős személy Farkas László (30/195-2979).

Fődíj: egy élő birka!

Nagy szeretettel várunk mindenkit!

Maronka Lajos
polgármester